Thuisverpleegster en vroedvrouw Catherine

Hi, mijn naam is Catherine en zorgen voor mensen is mijn drijfveer, dag in, dag uit.

In 1993 behaalde ik mijn diploma Verpleegkunde en deed er nog een specialisatie vroedkunde bij. Daarna ging ik meteen aan de slag in het Jan Yperman Ziekenhuis. Het bleef echter kriebelen om op eigen benen te staan en zo startte ik in 2015 als zelfstandige.

Ik werk als geconventioneerd thuisverpleegster en zelfstandig vroedvrouw. Deze combinatie vloeit voort vanuit mijn passie om mensen de beste zorgen op maat aan te bieden, maar ook om gezinnen bij te staan tijdens één van de mooiste gebeurtenissen in hun leven.

Ik hou ervan om tijd vrij te maken voor mijn patiënten zodat ik niet enkel verpleegkundige/vroedvrouw ben, maar ook een luisterend oor. Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd dat kersverse ouders nood hebben aan persoonlijke ondersteuning en begeleiding.

De voorbije jaren heb ik me voortdurend bijgeschoold om mijn patiënten nog beter bij te staan. Zo volgde ik deze extra opleidingen:

 

  • Preconceptioneel lifestyle coach
  • Vroedvrouw met voorschrijfrecht
  • Referentievroedvrouw diabetes
  • IET Energetische healing
  • Auro Somo (nog in opleiding)

“Deze combinatie vloeit voort vanuit mijn passie om mensen de beste zorgen op maat aan te bieden, maar ook om gezinnen bij te staan tijdens één van de mooiste gebeurtenissen in hun leven.”

Ik beschik over het kwaliteitslogo Good Practice van de beroepsorganisatie van vroedvrouwen, wat een maatstaf is voor kwalitatieve zorg. Meer informatie over dit label kan je terugvinden op www.vroedvrouwen.be

Ik ben eveneens lid van Complement, een organisatie die holistische zorg aanbiedt voor ouders met een (moeilijk vervulde) kinderwens.

“Catherine hanteert een zeer zachte aanpak, ze creëert een sfeer waardoor je meteen op je gemak bent zonder op de klok te letten. Door haar brede kennis helpt ze ook meezoeken naar oplossingen. Een aanrader!”

“Catherine hanteert een zeer zachte aanpak, ze creëert een sfeer waardoor je meteen op je gemak bent zonder op de klok te letten. Door haar brede kennis helpt ze ook meezoeken naar oplossingen. Een aanrader!”